Ngarep > Produk > Parts Mesin CNC > Plug Listrik > Konektor Crimp Kabel Listrik
Konektor Crimp Kabel Listrik
  • Konektor Crimp Kabel ListrikKonektor Crimp Kabel Listrik
  • Konektor Crimp Kabel ListrikKonektor Crimp Kabel Listrik

Konektor Crimp Kabel Listrik

Terminal ring iki digawe saka tembaga kuningan lan insulator PVC sing awet .Konektor kabel gampang ditekan lan duwe umur layanan sing dawa. Kabel ora bakal metu saka konektor crimp kabel listrik iki.

Model:KS09

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Introduksi Detail Produk Konektor Crimp Kabel Listrik
Pabrik Konektor Crimp Kabel Listrik minangka konektor listrik tanpa solder kanggo mungkasi kabel sing terdampar. Gumantung ing jinis, konektor crimp bisa rampung kanggo konfigurasi beda saka konektor spatula, konektor kabel lan terminal meneng.
Konfigurasi standar ing Konektor Crimp Kabel Listrik
Jenis Kelamin: Terminal Terisolasi
Pin: N/A
Aplikasi: Sambungake Wire End menyang Liyane
Nomer Model: SV1.25-3.2
Bahan Terminal: Tembaga + Plastik
Tipe Antarmuka: Tipe Y
Produk Rampung


Hot Tags: Konektor Crimp Kawat Listrik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, China, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept