Ngarep > Produk > Parts Mesin CNC > Pin Plug Penerbangan

Pin Plug Penerbangan

KS CNC punika supplier logam hardware dhuwur-mburi, prodhuksi aksesoris produk tliti dituduhake dening Aviation Plug pins.Perusahaan kanggo integritas, inovasi, komunikasi kanggo tujuan perusahaan, kanggo riset kekuatan lan pangembangan, kualitas produksi, kualitas layanan kanggo operasi iki, lan tatanan komunikasi siji-mandeg, kerjasama, sawise-sales sistem layanan, karo akeh Enterprises kondhang kanggo netepake hubungan koperasi apik lan stabil.Peralatan Processing perusahaan wis 60 ton saka penet, tliti CNC lathes, 4,2 meter diameteripun CNC mesin ring rolling, die forging mesin, etc., kang menehi dhasar ngalangi kanggo produksi Gamelan lan proses Processing.

Aviation Plug Pin minangka jinis konektor, ing manajemen industri China, konektor lan switch listrik, keyboard, lan liya-liyane, sacara kolektif diarani komponen konektor listrik. Peran Pin Plug Aviation yaiku mbangun jembatan komunikasi antarane sing diblokir utawa diisolasi Iki minangka komponen elektromekanis sing nyambungake garis listrik, lan piranti sing beda kudu dilengkapi konektor frekuensi sing beda-beda, mula paramèter lan frekuensi listrik dhewe minangka kunci pilihan. Konektor kita utamane digunakake ing lemari, peralatan audio, pasokan listrik lan liya-liyane.

Adhedhasar conto lan gambar desain sing diwenehake dening pelanggan, insinyur lan teknisi menehi saran lan solusi sing paling apik kanggo njamin kualitas lan efektifitas biaya sing konsisten.
View as  
 
Pin wadon bunder

Pin wadon bunder

Produk kalebu aerospace, komputer, kamera, komunikasi, peralatan medis, peralatan omah, mobil lan lapangan liyane. Produksi lan pangolahan macem-macem bagean tliti, akurasi bisa tekan 0,005. Dhiameter njaba maksimal bagean mesin yaiku 50mm, lan minimal bisa tekan 0.3mm. Bisa ngasilake 500.000 potong saben dina. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, rega murah, lan pin wadon babak kualitas dhuwur. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pin lanang bunder

Pin lanang bunder

Produk perusahaan kita, sing kalebu pin lanang bunder, utamane dipesen produk, gambar, rega mung kanggo referensi, perusahaan bisa ngrancang lan nggawe produk sing dibutuhake miturut gambar, conto lan syarat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pin Wanita Bentuk Khusus

Pin Wanita Bentuk Khusus

Perusahaan kita utamane kanggo produk khusus, bisa disesuaikan miturut gambar utawa conto sing diwenehake dening perusahaan sampeyan, miturut gambar, conto, lan kabutuhan sampeyan kanggo ngrancang, nggawe produk sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku pin wadon khusus khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pin Male Bentuk Khusus

Pin Male Bentuk Khusus

Kita bakal nggawe produk miturut gambar sing diwenehake dening pelanggan, lan kita uga bisa ngrancang miturut kabutuhan pelanggan. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo pin lanang sing bentuke khusus, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti pin lanang sing bentuke khusus. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pemasangan Pipa Kuningan

Pemasangan Pipa Kuningan

We spesialis ing bagean kang digawe saka tembaga, kuningan. Produk kita duwe rega sing kompetitif lan kualitas paling apik kanthi bahan kuningan sing digawe dhewe. Kita bisa adhedhasar gambar sampeyan kanggo ngasilake produk. Yen sampeyan kasengsem ing fitting pipa kuningan, aja ragu-ragu hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Fitting Kuningan

Fitting Kuningan

Kita pracaya ing cedhak tim-makarya ing saben tataran pembangunan, kita pas wektune nganyari sistem organisasi miturut prioritas beda saben periode pembangunan, sistem organisasi pas wektune njamin efficiency saka collaboration tim, supaya minangka kanggo tansah tindakake jangkah saka pelanggan, apa luwih apik kanggo pelanggan. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku fitting kuningan kualitas dhuwur saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spring Dimuat Pin

Spring Dimuat Pin

Pin Dowel minangka jinis pengikat silinder lan cocog kanggo aplikasi layanan lan pangopènan amarga dirancang supaya komponen tetep selaras. Kaya dowel kayu tradisional, pin dowel minangka rod baja cilik sing dikerjakake kanthi toleransi dhuwur kanggo lokasi lan keselarasan sing akurat. Kekuwatan sing ditambahake ngidini linuwih lan jaminan luwih saka wektu tanpa kuwatir babagan rot kayu. Welcome kanggo tuku spring dimuat pin saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spring Pin

Spring Pin

Perusahaan kita duwe peralatan canggih lan kemampuan teknis sing kuwat. Nalika perusahaan tuwuh, kita wis nggawe prestasi gedhe ing pangembangan produk. KS CNC wis thukul dadi bahan mekanisasi sing dhuwur, divisi sumur, kerjasama sing cedhak, efisiensi kerja sing dhuwur banget. Sampeyan bisa yakin yen buyspring pin saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
KSCNC wis ngasilake Pin Plug Penerbangan digawe ing China sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan Pemasok profesional Pin Plug Penerbangan ing China. Kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk khusus saka kita. Pelanggan wareg karo produk murah lan layanan sing apik. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept