Ngarep > Produk > Parts Mesin CNC > Plug Listrik > Konektor Kawat
Konektor Kawat
  • Konektor KawatKonektor Kawat
  • Konektor KawatKonektor Kawat

Konektor Kawat

Seri PCT-21 minangka konektor splicing tuas kompak, nawakake produk sing bener kanggo kabel listrik sing ngirit wektu, pilihan apik kanggo tukang listrik lan installer . Cocog kanggo sambungan kabel padhet 0.2-4mm² utawa kawat terdampar. Ing KS CNC, misi kita yaiku kanggo nyedhiyani pelanggan karo Konektor Wire kualitas paling dhuwur lan layanan pelanggan ngédap. Kita pracaya marang kejujuran, integritas, lan kerja tim ing kabeh sing ditindakake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengenalan Detail Produk Konektor Kawat
Merek Wire Connectors utamane digunakake kanggo biro peralatan transmisi kabeh jinis switch kontrol program digital, peralatan transmisi optik sambungan internal lan transmisi sinyal antarane pigura distribusi, kanggo transmisi data, audio, video lan peralatan komunikasi liyane.
Konfigurasi standar ing Konektor Wire
Aplikasi: Sambungan Kabel Listrik
Perlindungan Lingkungan: Umum
Mode Sambungan: Sambungan Bayonet (Cepet)
Wangun: persegi dowo
Tipe: Low Voltage Konektor Listrik
Produk Rampung


Hot Tags: Konektor Kawat, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, China, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept