Fitting Kuningan
  • Fitting KuninganFitting Kuningan

Fitting Kuningan

Kita pracaya ing cedhak tim-makarya ing saben tataran pembangunan, kita pas wektune nganyari sistem organisasi miturut prioritas beda saben periode pembangunan, sistem organisasi pas wektune njamin efficiency saka collaboration tim, supaya minangka kanggo tansah tindakake jangkah saka pelanggan, apa luwih apik kanggo pelanggan. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku fitting kuningan kualitas dhuwur saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengenalan Detail Produk Fitting Kuningan
Fitting Kuningan sing disesuaikan kanthi jinis pangolahan logam nonferrous. Iki nduweni kinerja mesin sing apik lan konduktivitas listrik sing dhuwur.
Konfigurasi standar ing Fitting Kuningan
Bahan: Kuningan
Suhu kerja:-20°C-110°C
Standar: ISO ASTM
Perawatan lumahing: Nikel dilapisi utawa asli
Aplikasi: Pengikat, Aksesori Otomotif lan Motor, Alat Perangkat Keras, Aksesori Mesin, Bagian Mesin CNC Kustom
Standar: GB, EN, API650, China GB Code, JIS Code, TEMA, ASME
Produk Rampung


Hot Tags: Fitting Kuningan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, Cina, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept