Ngarep > Produk > Parts Mesin CNC > Pin Plug Penerbangan > Pemasangan Pipa Kuningan
Pemasangan Pipa Kuningan
  • Pemasangan Pipa KuninganPemasangan Pipa Kuningan
  • Pemasangan Pipa KuninganPemasangan Pipa Kuningan

Pemasangan Pipa Kuningan

We spesialis ing bagean kang digawe saka tembaga, kuningan. Produk kita duwe rega sing kompetitif lan kualitas paling apik kanthi bahan kuningan sing digawe dhewe. Kita bisa adhedhasar gambar sampeyan kanggo ngasilake produk. Yen sampeyan kasengsem ing fitting pipa kuningan, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengenalan Detail Produk Fitting Pipa Kuningan
Merk Fitting Pipa Kuningan minangka jinis pipa logam non-ferrous, sing ditekan lan ditarik pipa sing mulus. Pipa tembaga duwe ciri sing kuat, tahan korosi, lan wis dadi pilihan pertama kanggo kontraktor modern kanggo nginstal pipa banyu, pipa pemanasan lan pendinginan ing kabeh omah komersial omah.
Konfigurasi standar ing Fitting Pipa Kuningan
Lanang utawa Wadon: kaya sing dijaluk
Tipe: Siku, Adaptor
Tuladha: Gratis
Aplikasi: Sambungan Pipa Plumbing
Dianggo: Sambungan Pipa Tembaga utawa Pipa Tembaga
Ukuran: 1/8" ~ 7/8"
Ukuran Utas: 5/16-24 ~ 1&1/4-12
Produk Rampung


Hot Tags: Fitting Pipa Kuningan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, Cina, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept