Ngarep > Produk > Parts Mesin CNC > Pin Plug Penerbangan > Pin Male Bentuk Khusus
Pin Male Bentuk Khusus
  • Pin Male Bentuk KhususPin Male Bentuk Khusus
  • Pin Male Bentuk KhususPin Male Bentuk Khusus

Pin Male Bentuk Khusus

Kita bakal nggawe produk miturut gambar sing diwenehake dening pelanggan, lan kita uga bisa ngrancang miturut kabutuhan pelanggan. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo pin lanang sing bentuke khusus, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti pin lanang sing bentuke khusus. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Introduksi Detail Produk Pin Pria Bentuk Khusus
Produsen Pin Male Bentuk Khusus minangka zat logam sing digunakake kanggo ngrampungake konduksi (transmisi) listrik (sinyal) ing konektor. Karbida semen nduweni kekerasan dhuwur, kekuatan, resistensi nyandhang lan tahan karat, kanggo nggawe alat pemotong, pemotong, kobalt lan bagean nyandhang.
Konfigurasi standar ing Pin Male Bentuk Khusus
Bahan: Kuningan
Finishing lumahing: Gold Plated
Kustomisasi: Kustomisasi bakal kasedhiya
Perawatan lumahing: Seng Plating, Nikel Plating, Chromate Plating
Produk Rampung


Hot Tags: Pin Pria Bentuk Khusus, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, China, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept